EmporikoNET © Κέρδη στις αγορές σε όλη την Ελλάδα
image Ακολουθήστε μας:

Συχνές ερωτήσεις καταναλωτών

Γιατί μου είναι χρήσιμη η απόκτηση κωδικού χρήστη στο Σύστημα Επιστροφής;
Γιατί αποκτάτε χωρίς κόστος το “Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι” που γεμίζει με ανεπάντεχα χρήματα από τις αγορές σας και μπορείτε με αυτά να πληρώσετε αντί μετρητών, όχι μόνο στο κατάστημα που αγοράσατε, αλλά σε οποιοδήποτε κατάστημα €mporikoNet. Κυρίως, κερδίζετε χρήματα με αξιοπρέπεια, αφού το δικαιούστε από κάθε είδους συναλλαγή, από τον καφέ σας, τις καθημερινές ανάγκες αγαθών, έως τις διακοπές και κάθε άλλο “μικροέξοδο” όλης της οικογένειας. Το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, δημιουργήθηκε για την εσωτερική ενίσχυση αγορών, καταστημάτων και καταναλωτών.

Πώς μπορώ να αποκτήσω Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι στο “Σύστημα Επιστροφής Χρημάτων”;
Το αποκτάτε δωρεάν στα συνεργαζόμενα κατάστημα της περιοχής σας.

Πρέπει υποχρεωτικά να πληρώνω με το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, μόνο στο κατάστημα που αγόρασα;
Όχι, είναι δικά σας χρήματα και μεταφέρονται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι οποιασδήποτε επιχείρησης, πληρώνοντας παντού αντί μετρητών.

Μπορώ να έχω περισσότερες κάρτες Επιστροφών για όλα τα μέλη της οικογένειας;
Σε κάθε περίπτωση, η κάρτα Επιστροφής διατίθεται σε σετ τεσσάρων καρτών, είναι ένα κοινό οικογενειακό Ηλ. Πορτοφόλι και οι επιστροφές χρημάτων, είναι στη διάθεση σας άμεσα.

Μπορώ να ζητήσω κάρτα Επιστροφών από κάποιο κατάστημα;
Ναι, αρκεί να διαθέτει το Σύστημα, κάθε κατάστημα έχει τη δυνατότητα (αλλά και την υποχρέωση), να διευκολύνει εσάς τους καταναλωτές στην δωρεάν απόκτηση κάρτας (Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι), όπως αναφερθήκαμε και παραπάνω.

Μπορώ να συμπληρώνω με το Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι, τις αγορές μου σε κάθε κατάστημα της περιοχής μου;
Ασφαλώς, διότι ισχύει σαν να είναι μετρητά σας και ανεξάρτητα από είδος, είτε πρόκειται για καθημερινές ανάγκες, είτε για διακοπές, ξενοδοχεία, εισιτήρια, αγορές από e-shop και κάθε άλλο.

Πρέπει να ανανεώνω την κάρτα Επιστροφής κάθε χρόνο;
Όχι, ο κωδικός έχει απεριόριστη ισχύ και μπορεί να τον ακυρώσει μόνο η διαχειρίστρια εταιρία, μετά από σοβαρό λόγο ή κατάργηση της από το νόμο.

Μπορώ να γνωρίζω το Ποσοστό Επιστροφής από πριν αγοράσω;
Ασφαλώς, το ποσοστό επιστροφής είναι ανηρτημένο, μαζί με όλες τις πληροφορίες της επιχείρησης, στο διαδίκτυο. Στον ίδιο ιστότοπο, πληροφορείστε για υπέρ-προσφορές και δώρα επιχειρήσεων στους τακτικούς χρήστες του Ηλεκτρονικού Πορτοφολιού, τις ειδικές τιμές για το λανσάρισμα νέων προϊόντων κ.α.

Αν δεν έχω μαζί μου την Κάρτα Επιστροφών, μπορεί να γίνει αγορά με επιστροφή χρημάτων;
Βεβαίως μπορεί, αρκεί να θυμάστε τον κωδικό σας ή απλά …το όνομά σας, το σύστημα θα σας “αναγνωρίσει” και τα χρήματα Επιστροφής, θα περάσουν με ασφάλεια στο δικό σας e-Πορτοφόλι.

Πώς μπορώ να ελέγχω την Επιστροφή Χρημάτων και την κατάθεση των επιστροφών στο Ηλ. Πορτοφόλι μου;
Με την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής, λαμβάνετε sms πριν την απομάκρυνσή σας από το ταμείο, αλλά και με ερώτηση υπολοίπου σε Ευρώ, σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις και άλλες εξελίξεις για το Σύστημα Επιστροφών;
Σε ότι αφορά σε νέες συνεργασίες, νέα, εξελίξεις ή επισημάνσεις από τη διαχειρίστρια εταιρία, στο EmporikoNet.gr. Προσωπικές ενημερώσεις, λαμβάνεται στο e-mail που έχετε καταχωρήσει (κάθε οικογένεια δηλώνει ένα λογαριασμό e-mail).

Αν κάποιο κατάστημα φέρει αντιρρήσεις και δεν δέχεται τη χρήση της κάρτας ή πληρωμή από το Ηλ. Πορτοφόλι μου, τί πρέπει να κάνω;
Καταγγέλλετε άμεσα το γεγονός με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , με το όνομά σας, το ποσό, τον αριθμό απόδειξης αγοράς και ημερομηνία, ώστε να επαληθεύσουμε την συναλλαγή που σας αρνήθηκαν. Στη συνέχεια, υποχρεώνουμε το κατάστημα βάση της σύμβασης που έχει υπογράψει, στην καταχώρηση της συναλλαγής, οπότε το ποσό επιστροφής θα έρθει στο Ηλ. Πορτοφόλι σας. Αν οι εξηγήσεις δεν είναι πειστικές, η συνεργασία μας με το εν λόγω κατάστημα θα διακοπεί. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το €mporikoNet από άλλα εκπτωτικά συστήματα;
Το €mporikoNet είναι καινοτόμο, διότι λειτουργεί αντίστροφα, ωφελώντας το 100% των καταναλωτών και μόνο τις επιχειρήσεις που προάγουν την ανταποδοτικότητα.

Κάνει δικαίωμα το ζητούμενο για οικονομικότερες αγορές και βάζει τίτλους τέλους στη συγκέντρωση και εξαργύρωση πόντων στο ίδιο κατάστημα, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν προπληρωμένη κάρτα που γεμίζει όσο εσείς καταναλώνετε. Καταργεί κάθε προηγούμενη κάρτα bonus, διότι χρησιμοποιείτε μια κάρτα για όλα τα καταστήματα, ενώ με τις επιστροφές, πληρώνετε άμεσα σε νέες αγορές αντί μετρητών.

Σημ. Η Κάρτα €mporikoNet, δεν σας υποχρεώνει σε πληρωμές με πιστωτική ή τραπεζική κάρτα, δεν φέρει “τσιπ”, ενώ στο πίσω μέρος έχει σήμανση barcode, για χρήση σε καταστήματα γρήγορων συναλλαγών, Σούπερ Μάρκετ, φούρνοι, πρατήρια κ.α. στα οποία μπορείτε να πληρώσετε άμεσα με τα χρήματα επιστροφές, αντί μετρητών.

Travel Turne Tranzito